Belépés
FõoldalKeresésOldalakHirdetésekNévjegyekRegisztrációBelépés
Hírek

Az arany az egyik legjobb befektetési forma. A Goldlife9999 aranybefektetési rendszer lehetővé teszi, hogy nem túl megerőltető munkával jelentős mennyiségű aranytartalékot képezzen magának, és olyan kiemelkedő összegű jövedelemhez jusson, mellyel a saját és családtagjai jövőjét is bebiztosíthatja.


Arany árfolyam
Kapcsolat
Goldlife 9999 aranytartalék
Aranyról cikkek

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
Kedvencekhez Reneszánszukat élik az arany befektetések
2012-05-16 14:53:18

Kedvencekhez Az arany a legjobb biztosítás az infláció ellen
2012-05-16 14:45:45

Kedvencekhez Fellélegeztek az árupiacok – drágulnak a nemesfémek
2012-05-16 08:23:21

Kedvencekhez Aranyról tudnivalók, miért fektessünk aranyba ?
2012-05-16 08:08:32

Kedvencekhez Goldlife9999 - Bearanyozzuk az életét
2012-05-14 20:48:43

Goldlife9999 - Bearanyozzuk az életét Goldlife9999 - Bearanyozzuk az életét
2012-05-14 20:48:43

Goldlife9999 - Bearanyozzuk az életét

Goldlife9999 - Bearanyozzuk az életét
Szeretné tudni, hogyan kreálhat annyi pénzt az arany befektetésekből, amennyi a létfenntartás mellett az élet élvezetéhez és még tartalék képzéséhez is elég?

A Goldlife9999 aranybefektetési rendszer lehetővé teszi, hogy nem túl megerőltető munkával jelentős mennyiségű aranytartalékot képezzen magának, és olyan kiemelkedő összegű jövedelemhez jusson, mellyel a saját és családtagjai jövőjét is bebiztosíthatja.

 • Miért érdemes fizikai aranyba fektetni?

  Mert olyan időket élünk, amikor a legtöbb befektetési forma labilis, és nem kecsegtet túl sok jóval: a bankbetétek kamatai az infláció mértékét sem érik el legtöbbször, a tőzsde mélyrepülésben van, az ingatlanpiac pedig alapjaiban rengett meg. Ebben a környezetben az arany egy biztonságos alternatívát kínál, ugyanis:
  - az arany iránt a kereslet sosem csappan meg, hanem mindig csak nő;
  - az arany kézzelfogható, bármikor hozzáférhető illetve valós nemzetközi fizetőeszköz. Likviditását jellemzi, hogy univerzális fizetőeszköz a világ minden pontján, a nap 24 órájában;
  - az aranyat egyedülálló értékállóság jellemzi: a nemesfémek árai ugyan rövidtávon ingadozhatnak, azonban értéküket hosszú távon megőrzik;
  - az arany árát a politikai és gazdasági viszonyok befolyásolhatják, de a tényleges értékét sosem, így a legstabilabb befektetési formának tartják;
  - az aranybeszállító cég a Gold Trade Consulting Kft. garantálja, hogy az Ön által vásárolt befektetési aranyat bármikor, napi áron visszavásárolja.

  Ma már egyre több ember ismeri az arany befektetés előnyeit és sokan vannak, akik nyitottak rá, hogy aranyat vásároljanak saját anyagi biztonságuk érdekében. Éppen ezért napjainkban egyedülálló lehetőség áll azok előtt, akik az arany befektetésekből kívánnak jelentős jövedelemre szert tenni. Lépjen be a Goldlife9999 arany befektetési rendszerébe és meglátja Ön is: sokszor nem is kell érveket sorakoztatni és különösebben győzködni az embereket, hanem elég megemlíteni nekik, hogy arannyal foglalkozik, és kíváncsian érdeklődnek az üzletkötés lehetőségeiről és részleteiről.
 • Miért érdemes éppen a Goldlife9999 rendszeren keresztül aranyhoz jutni?

  Talán még nem hallott róla, hogy arany és arany között is van különbség. Mi csak azt a befektetési aranyat ajánljuk, amelyik 999.9 ezrelék tisztaságú (innen ered cégünk neve is), ugyanis ezek garantálják az értékállóságot, ezek a legkönnyebben és legmagasabb áron eladható aranylapok. A 999.9 aranyból készült lapokat 100 gramm súlyig eredetiségigazolással fóliába forrasztják be, így kerül forgalomba. A Goldlife9999 csak ilyen, egyedileg sorszámozott, a gyártó fémjelzésével ellátott aranylapokat reklámoz. Ezekkel az ismertető jegyekkel válik az arany nemzetközivé és a világ bármely pontján, a nap 24 órájában értékesíthetővé!

  Hogyan képezhet jelentős jövedelmet a Goldlife9999 aranybefektetési rendszerben?

  A Goldlife9999 arany befektetési rendszer speciális marketing csomagja segítségével egyszerre juthat aranybefektetéshez és kiemelkedő összegű jövedelemhez. Mindenkinek érdemes részt vennie korunk egyik legnépszerűbb befektetési lázában, s ha már részt vesz benne, akkor válasszon olyan rendszert, amely a legjobb lehetőséget kínálja a jövedelemszerzésre. A Goldlife9999 rendszerét úgy építettük fel, hogy a lehető leghamarabb aranyhoz és jövedelemhez juthasson! Nálunk nem kell több tucat embernek ajánlania a befektetési lehetőséget, így akár már az első hetekben elkönyvelheti sikereit az arany világában! Ráadásul mellékállásban, munka mellett is foglalkozhat az arany befektetéssel, s ha komolyan rászánja szabadideje egy részét, akár azon kaphatja magát, hogy néhány hónap múlva már nem is lesz szüksége az addigi főállására! Ha pedig kitartó lesz az aranytartalék képzésében, akkor a jövőben a nagyobb kiadások sem jelentenek problémát, legyen szó akár ingatlanvásárlásról, gyereknevelésről, nyugdíj kiegészítésről, vagy éppen egzotikus utazásokról. Marketing tervünkről a Marketing Terv menüpontban olvashat részletesebben.

  Hogyan juthat hozzá a befektetési aranyhoz?

  Az Európai Unión belül és azokon az országokon belül, ahol a befektetési arany után nem számolnak fel általános forgalmi adót, illetve behozatali illetéket, lehetőség nyílik futárszolgálattal vagy biztosított postával történő házhoz szállításra.

  Ezenkívül előzetes egyeztetés után lehetőség nyílik arra, hogy az aranybeszállító partnerünknél személyesen átvegye az arany lapokat. Az aranybeszállító cég a Gold Trade Consulting Kft. garantálja, hogy az Ön által vásárolt befektetési aranyat bármikor, napi áron visszavásárolja!

  Aranyozza be Ön is családja életét a Goldlife9999 rendszerével! Regisztráljon rendszerünkbe, hogy mihamarabb hozzákezdhessen az anyagi stabilitás megteremtéséhez!

-- Érdekel az arany befektetés --

Kedvencekbe | Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

Arany: "A név kötelez"
BEFEKTETÉS - AMI MINDIG AZ ARANYKORÁT ÉLI

Kedvencekhez Még mindig érdemes aranyba menekülni?
2012-05-20 08:19:00

Kedvencekhez Húsz kiló aranyat találtak egy vonaton
2012-05-16 14:59:10

Kedvencekhez Goldlife9999 - Bearanyozzuk az életét
2012-05-14 20:48:43

Kedvencekhez Az arany befektetés előnyei
2012-05-14 20:37:06

Valutaváltó:=

Arany alakulása 2007-2011 között

5 Year Gold Prices - Gold Price Chart
developed by Centrumnet Systems