Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_d8opgmhho8kikpj2q4kj5phaf7, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
Arany Gold Goldlife 9999 arany üzlet - Arany Gold Goldlife 9999 arany üzlet - Az arany befektetés előnyei
Belépés
FõoldalKeresésOldalakHirdetésekNévjegyekRegisztrációBelépés
Hírek

Az arany az egyik legjobb befektetési forma. A Goldlife9999 aranybefektetési rendszer lehetővé teszi, hogy nem túl megerőltető munkával jelentős mennyiségű aranytartalékot képezzen magának, és olyan kiemelkedő összegű jövedelemhez jusson, mellyel a saját és családtagjai jövőjét is bebiztosíthatja.


Arany árfolyam
Kapcsolat
Goldlife 9999 aranytartalék
Aranyról cikkek

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
Az arany befektetés előnyei Az arany befektetés előnyei
2012-05-14 20:37:06

Az arany befektetés előnyei

Az arany befektetés előnyei

A mai magyarországi jogszabályok szerint a befektetési aranyat sem ÁFA, sem fogyasztási adó nem terheli. Mit jelent ez? Azt, hogy a magánszemélyek vagyonukat, megtakarításukat akár befektetési aranyban is tarthatják, méghozzá mennyiségi korlátozás nélkül.

Ezáltal egyre többen figyeltek fel az új befektetési formára, Természetesen nem mellékesen a felfokozott érdeklődés oka a gazdasági világválságban is keresendő, hiszen a részvénypiacok volatilitása és az elmúlt időszakban megtapasztalt visszaesése bizonytalanságot és a papíralapú befektetésekből való kiábrándulást eredményezett.

AZ ARANY ELŐNYEI:

  • A fizikai arany évezredek óta az egyetemes és általános vagyonmegőrzési eszköz
  • Valódi védelmet nyújt a bankcsőd, az államcsőd, az infláció, a hiperinfláció és az árfolyamveszteség ellen, mert értéke stabil
  • Az egész világon ugyanazt jelenti, (értéke a világon mindenhol elismert és garantált)
  • Értékállósága felülmúlhatatlan, ezért célszerű a magáncélú aranytartalékot felépíteni
  • Örök biztonságot garantál
  • Likvid – bárhol, bármikor eladható, az egész világon bárhol készpénzre váltható
  • Könnyen mobilizálható

Az arany árfolyama 9 év alatt 300%-kal emelkedett!

Mióta lehet Magyarországon aranyat vásárolni?

Magyarországon az úniós csatlakozás óta lehet befektetési céllal aranyat vásárolni. A befektetési arany ellentétben az ezüsttel és az ékszerekkel forgalmi adó mentes.

Kik gyártják a befektetési aranyat?

A befektetési aranyrudakat üzleti vállalkozások (cégek), míg az aranyérméket államok állítják elő. Magyarországon a BÁV és az OREX által kínált aranyrudak közismertebbek, ezeket az említett cégeknél és ékszerkereskedőknél lehet értékesíteni. A legtöbb befektetési arannyal foglalkozó cég azonban azARGOR által gyártott Münze Österreich által forgalmazott aranyrudakkal foglalkozik, emiatt érdemes ezeket vásárolni, hiszen értékesítéskor is biztosan lesz 4-5 olyan cég, aki vételi ajánlatot tesz Önnek. Azaranyérméket államok állítják elő, ezért ezeknél nem kell azzal a kérdéssel foglalkozni, hogy az aranykereskedő kapcsolatban van-e a gyártóval. A leglikvidebb érmék jelenleg az USA és Kína által előállított érmék.

Miért vásároljon aranyat?

Az arany az egyik legbiztonságosabb befektetés. Rendkívül sok jel utal a világban arra, hogy a globális gazdaságban nagy szerepe lesz azaranyfedezetnek. Az utóbbi 10 évben emellett rendkívüli hozamot is eredményezett. Átlagosan évi 15%-ot hozott, ami azt jelenti, hogy értéke 10 év alatt négyszeres lett. Egy 2000-ben vásárolt 1 unciás érme 100 000 Ft körül volt, ami most 390 000 Ft körül ér.

-- Kapcsolat, érdekel az arany befektetés --

Kedvencekbe | Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

Arany: "A név kötelez"
BEFEKTETÉS - AMI MINDIG AZ ARANYKORÁT ÉLI

Valutaváltó:=

Arany alakulása 2007-2011 között

5 Year Gold Prices - Gold Price Chart
developed by Centrumnet Systems